(0167) 56 59 30 info@steenbergsecourant.nl

Adverteren in Steenbergse Courant

Steenbergse Courant heeft 2 edities die om en om op vrijdagen verschijnen. De ledeneditie bereikt een 7.000-tal inwoners. Deze groep is een hecht – en bij deze plaats betrokken – lezerspubliek dat zich continu wil informeren over voor hen belangrijke zaken uit de regio.

Huis-aan-huis editie

De huis-aan-huis-editie bereikt alle inwoners in de kernen Steenbergen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Welberg, De Heen en St. Philipsland. Steenbergse Courant besteedt daarbij grote aandacht aan de distributie. Een goede bezorging is essentieel om ervoor te zorgen dat de krant correct in de bus komt. Steenbergse Courant realiseert dit door een team van eigen bezorgers in de kernen, terwijl abonnees de courant in het poldergebied via PostNL ontvangen.

Adverteren met impact

De advertentie-ontwerpafdeling van Steenbergse Courant zorgt ervoor dat uw advertentieboodschap attractief onder de aandacht van de lezers komt. De attentiewaarde van een advertentie wordt door meerdere factoren bepaald. Het is niet alleen het formaat en de inhoud die de aandacht trekt, maar ook het gebruik van kleur en een passende vormgeving bepalen de aantrekkelijkheid van een advertentie.
Steenbergse Courant biedt verschillende advertentiemogelijkheden die zijn afgestemd op uw behoeften en het gewenste resultaat.

Bekijk de informatiefolder voor alle advertentiemogelijkheden

KijkopSteenbergen.nl
Naast het medium Steenbergse Courant, heeft de gemeente Steenbergen ook een online medium: totaalplatform KijkopSteenbergen.nl. Ga naar www.KijkopSteenbergen.nl voor meer informatie.