(0167) 56 59 30 info@steenbergsecourant.nl

Lid worden van Steenbergse Courant

Een lidmaatschap op Steenbergse Courant is zeer aantrekkelijk. Een lid ontvangt niet alleen de krant elke week in de bus, maar profiteert daarnaast van diverse aantrekkelijke voordelen. Het voordeelprogramma van Steenbergse Courant zorgt ervoor dat het lidmaatschapsgeld van 39,75 euro per jaar (tarief 2020) eenvoudig wordt terugverdiend. Sterker nog: een lid van Steenbergse Courant behaalt met zijn lidmaatschap nog extra voordeel ook!

Voordelen lidmaatschap Steenbergse Courant

  1.  Bij een jaarlidmaatschap van slechts 39,75 euro* krijgt u jaarlijks gratis de mogelijkheid een advertentie ter waarde van  12,50 euro te plaatsen voor iets dat u wil aanbieden of verkopen.
  2.  Als lid krijgt u jaarlijks een advertentiekorting van maar liefst 25% op een familiebericht dat u plaatst. (aankondiging  geboorte, huwelijk, jubileum of overlijden). Deze korting is gemiddeld 15 euro en kan oplopen tot maar liefst 30 euro.
  3.  Als lid kunt u een gratis S.O.S.-berichtje plaatsen wanneer u iets hebt verloren en u de hulp in wilt roepen van Steenbergse  Courant-lezers
  4.  In elke ledeneditie worden aanbiedingsacties en winacties geplaatst die alleen gelden voor leden van Steenbergse Courant.  Door deze aanbiedingen krijgt u dus exclusief voordeel bij winkels en bedrijven uit Steenbergen en omgeving.
  5.  Als lid ontvangt u Steenbergse Courant elke week.

*Postabonnees die in de gemeente Steenbergen wonen betalen 12,75 euro extra als tegemoetkoming in de portokosten. Postabonnees buiten de gemeente Steenbergen betalen 26,75 euro extra. Een lidmaatschap op Steenbergse Courant wordt elk kalenderjaar automatisch verlengd. Wilt u het lidmaatschap beëindigen dan dient u dat tenminste 1 maand voor het einde van het jaar schriftelijk te doen.

Registratie lidmaatschap Steenbergse Courant

Wilt u lid worden van Steenbergse Courant en daarmee elke week Steenbergse Courant ontvangen en profiteren van het voordeelprogramma van Steenbergse Courant? Registreer uzelf dan via onderstaande formulier:

 

Geen krant ontvangen?

Bel onze nabezorgservice op vrijdagavond (19.00-21.00u) of zaterdag (9.30-16.30u):
06 133 55 905

Bel doordeweeks (09.00-17.00u):
(0167) 56 59 30